សាច់​មាន់​ប្រឡាក់​ប្រេង​ខ្យង​ហិរ

កាល​នៅ​អាមេរិក ក្នុង​រដ្ឋ អូក្លាហូម៉ា ខ្ញុំ​បាន​​ធ្វើ​ម្ហូប​មួយ​មុខ​ ដែល​ខ្ញុំ​សាកល្បង​ទៅ​ ឆ្ងាញ់ ៗ ៗ ពិត​មែន ហើយ​ក៏​ចង់​អោយ ប្រិយមិត្ត​សាក​ល្បង​ដែរ ដោយ​ប្រើ​នូវ​វិធី​ងាយៗ​បំផុត។

គ្រឿង​ផ្សំ

  • សាច់មាន់ផ្នែក​ស្លាប ៥គូរ ស្មើរ១០ស្លាប
  • ប្រេង​ខ្យង៣ស្លាប​ព្រា​បាយ
  • ទឹក​ស៊ីអ៊ីវ១ស្លាប​ព្រា​បាយ
  • ស្ករ​ត្នោត១ស្លាបព្រាបាយ​កន្លះ
  • ម្សៅ​ស៊ុប​ខ្នរ ២ស្លាបព្រាបាយ
  • និង​ម្ទេស​បុក ១ស្លាបព្រាបាយ

របៀប​ធ្វើៈ

គ្រាន់​តែ​ប្រឡាក់​សាច់​មាន់ជាមួយ​និង​គ្រឿង​ទាំង​នោះ ហើយ​ទុក​រយះ​ពេល​កន្លះ​ម៉ោង រួច​ហើយ​ប្រើ​ប្រេង​សណ្ដែក​ក្នុង​ខ្ទះ រួច​ចៀន ដោយ​ប្រើ​ភ្លើង​ល្មម មិន​ខ្លាំង​ពេក នោះ​អ្នក​នឹង​បាន​រស់​ជាតិ​សាច់​មាន់​ដែល​ឆ្ងាញ់​ជាទី​គាប់​ចិត្ត។

ខ្ញុំ​បាន​សាក​រួច​ហើយ មិត្ត​របស់​ខ្ញុំ​ជនជាតិ​បរទេស​ញ៉ាំ​ទាល់​តែ​លិទ្ធ​ដៃ​ឯណោះ!

Advertisements

2 thoughts on “សាច់​មាន់​ប្រឡាក់​ប្រេង​ខ្យង​ហិរ

ឆ្លើយ​តប

Fill in your details below or click an icon to log in:

ឡូហ្កូ WordPress.com

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី WordPress.com របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

រូប Twitter

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Twitter របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

រូបថត Facebook

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Facebook របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

Google+ photo

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Google+ របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

កំពុង​ភ្ជាប់​ទៅ​កាន់ %s