អាថ៌កំបាំង​នៃ​ការ​ធ្វើ​ម្ហូប

ថ្ងៃ​នេះ​ខ្ញុំ​នឹង​បង្ហាញ​ពី​អាថ៌​កំបាំង​មួយ​នៃ​ការ​ធ្វើ​ម្ហូប​របស់​ខ្ញុំ។ ក្នុង​ការ​ធ្វើ​ម្ហូបទាម​ទារ​អោយ​មាន​នូវ​​ភាព​ប៉ិន​ប្រសព្វ និង​ភាព​ច្នៃ​ប្រឌិត ម្ហូប​ដែល​ឆ្ងាញ់ តែង​តែ​មាន​សម្រស់​គួរ​អោយ​ទាក់​ទាញ។ អាថ៌​កំបាំង​នៃ​ម្ហូប​ដែល​ឆ្ងាញ់​ និង​មាន​ឱជារស​ល្អ​គឺ​អាស្រ័យ​ទៅ​លើ​ការ​ផ្សំ​គ្រឿង ដែល​ត្រូវ​តាម​ក្បួន​ខ្នាត និង​បាន​ល្អ។ ថ្ងៃ​នេះ​ខ្ញុំ​នឹង​លើក​យក​អាថ៌កំបាំង​នៃ​គ្រឿង​ផ្សំ​មួយ​មុខ​ដែល​ខ្ញុំ​តែង​តែ​ប្រើ​ក្នុង​ពេល​ដែល​ខ្ញុំ​ធ្វើ​ម្ហូប ជា​ពិសេស​ប្រើ​ទៅ​លើ​ម្ហូប​ប្រភេទ​ឆា។ តើ​នោះ​គឺ​ជា​អ្វី ទៅ? តាម​ពិត​វា​មិន​ពិបាក​រក​នោះ​ទេ ហើយ​សម្បូរ​ណ៌​ណាស់​នៅ​ក្នុង​ស្រុក​ខ្មែរ​របស់​យើង​នេះ នោះ​គឺ​ ស្ករត្នោត

គ្រប់​ពេល​ដែល​ខ្ញុំ​ធ្វើ​ម្ហូប​ឆា ខ្ញុំ​តែង​តែ​ប្រើ​ស្ករ​ត្នោត​ក្នុង​ការ​ផ្សំ​គ្រឿង ឃើញថា ម្ហូប​ឆា​របស់​ខ្ញុំ​បាន​បន្ថែម​រស់​ជាតិ​ឆ្ងាញ់​ពីសារ។ ជា​ញឹក​ញ៉ាប់​ខ្ញុំ​តែង​តែប្រើ​គ្រឿង​ផ្សំ​មួយ​ចំនួន​នេះ ក្នុង​ការ​ធ្វើ​ម្ហូប​ប្រភេទ​ឆា និង​ប្រឡាក់​សាច់។

ប្រភេទ​ឆា ខ្ញុំ​តែង​តែ​ប្រើ​គ្រឿង​ផ្សំ​ដូច​ជាៈ ស្ករត្នោត ទឹក​ត្រី ប្រេង​ខ្យង និង​ម្សៅ​ស៊ុប​មាន់​។ បើ​ប្រភេទ​ម្ហូប​ប្រឡាក់​គឺ​ស្រដៀង​ហ្នឹង​ដែរ។

ចឹង​ស្ករត្នោត​ខ្មែរ​យើង​ជា​គ្រឿង​ផ្សំ​ឱជារស​មួយ​ដ៏​សំខាន់​ ដែល​ជា​អាថ៌​កំបាំង​នៃ​ការ​ធ្វើ​ម្ហូប​របស់​ខ្ញុំ។ បង​ប្អូន​អាច​ប្រើ​ប្រាស់​របៀប​នេះ​បាន នោះ​នឹង​ឃើញថា​ម្ហូប​អាហារ​របស់​អ្នក​នឹង​មាន​ឱជារស​ឆ្ងាញ់​ជាង​មុន​ទៅ​ទៀត។

Advertisements

5 thoughts on “អាថ៌កំបាំង​នៃ​ការ​ធ្វើ​ម្ហូប

  1. ត្រូវការការពិគ្រោះយោបល់តាមទូរស័ព្ទដោយឥតគិតថ្លៃដើម្បីដោះស្រាយបញ្ហា? សូមទាក់ទងមកលេខ ៖
    -សម្រាប់ទូរស័ព្ទលើតុ សូមតេមកលេខ ១២៨០-ឥតគិតថ្លៃសម្រាប់ប្រព័ន្ធ០២៣ លេខ៦ខ្ទង់។
    -សម្រាប់ទូរស័ព្ទដៃ សូមតេមកលេខ ០២៣ ២១ ៧៦ ៣៥ ឬ ០២៣ ២១ ៧៦ ៣៧-ឥតគិតថ្លៃសម្រាប់ប្រព័ន្ធ០២៣ លេខ៦ខ្ទង់។
    -ផ្ញើរសារទូរស័ព្ទមកលេខ ០១៧ ៩៨ ៥៨ ១០។
    -ទស្សនាគេហទំព័របណ្តាញទូរស័ព្ទជំនួយកុមារកម្ពុជាដើម្បីដាក់សំនួរ ទទួលចម្លើយ ស្តាប់និងទាញយកបទចំរៀងខ្មែរ និងអង់គ្លេសពិរោះៗ និងអានព័ត៌មានដែលទាក់ទងនិងកុមារ និងយុវវ័យ ៖
    http://www.childhelpline.org.kh/Defaultkh.aspx

ឆ្លើយ​តប

Fill in your details below or click an icon to log in:

ឡូហ្កូ WordPress.com

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី WordPress.com របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

រូប Twitter

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Twitter របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

រូបថត Facebook

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Facebook របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

Google+ photo

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Google+ របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

កំពុង​ភ្ជាប់​ទៅ​កាន់ %s