នំ​គុគី​សូកូឡា (ឆីប)

ង៉ៃ​ហ្នឹង​មកលេង​ផ្ទះ​ញ៉ុម អត់​មាន​អី​ទទួល​ទេ ចឹង​មាន​តែ​នំ​នេះ​ឯង​។

គ្រឿង​ផ្សំ និងរបៀប​ធ្វើ

ប័រស                  ១ពែង

ស្ករពណ៌ត្នោត​       ៣/៤ ពែង

ស្ករស                 ៣/៤​ ពែង

លាយ​គ្រឿង​ទាំង៣​មុខ​នឹង​បញ្ចូល​គ្នា និង​កូរ​អោយសព្វ រួច​បន្ថែម

ស៊ុត                   ២គ្រាប់

ម្សៅបេឃិងសូដា    ១ស្លាបព្រាតែ

អំបីល                ១ចិប

ទឹកវ៉ានីឡា           ២ស្លាបព្រាតែ

ប្រើ​ម៉ាស៊ីន​វាយ​នំ វាយ​គ្រឿង​ទាំង​ឡាយ​ខាង​លើ​​អោយ​បានសព្វ​រួច​បន្ថែម

ម្សៅមី                 ២ពែង ថែម ១/៤ពែង​

ប្រើស្លាបព្រា​លាយ​បញ្ចូល​គ្នា​រហូត​ទាល់​តែ​ម្សៅ​នាំ​ចូល​គ្នា​សព្វ​ហើយ បន្ថែម​ដុំ​សូកូឡា (ឆីប) ចូល​ទៅ​ក្នុង​ម្សៅ​ហើយប្រើ​ស្លាប​ព្រា​បាយ​ដួស​មួយ​ស្លាប​ព្រា​ដាក់​ក្នុង​ថាស​ដុត​នំ រួច​ដាក់​នំ​​ដុត​ក្នុង​ចង្រ្កាន​ដុត​នំ​ក្នុង​កំដៅ ៣៧០F ឬ ១៣០អ.ស ក្នុង​រយះពេល ៨-១០នាទី រួច​យក​មក​ដាក់​អោយ​ត្រជាក់​ហើយ​ជា​ការ​ស្រេច។

ញ៉ុម​ដឹង​ថា​ពេល​ដែល​ឃើញ​រូប​ហ្នឹង​តំបូង បងប្អូន​ខ្លះ​ប្រហែល​ជា​គិត​ពី អ្វី​ម្យ៉ាង​ហើយ! ហិហិហិ

Advertisements

ឆ្លើយ​តប

Fill in your details below or click an icon to log in:

ឡូហ្កូ WordPress.com

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី WordPress.com របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

រូប Twitter

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Twitter របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

រូបថត Facebook

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Facebook របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

Google+ photo

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Google+ របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

កំពុង​ភ្ជាប់​ទៅ​កាន់ %s